18 Nisan 2016 Pazartesi

Tırnak Güçlendirici Uygulamalar

Tırnak Güçlendirici Bakım Tırnaklarınız yumuşak ve çabuk kırılan bir yapıdaysa bitkisel yöntemler ile gerçekleştireceğiz tırnak bakımı sayesinde güçlü, kırılmayan ve sert tırnaklara sahip olabilirsiniz. Düzenli olarak sizlere verdiğimiz bakım uygulamalarını kullanarak daha güzel tırnaklara sahip olacaksınız.

Doğal Tırnak Güçlendiriciler Hint Yağı İle Tırnak Güçlendirme

2 çay kaşığı sofra tuzu 1 çay kaşığı buğday tohumu yağı 1 çay kaşığı hint yağı Malzemeleri bir araya getirip karıştırın ve tırnaklarınıza uygulayın. 15 dakika tırnaklarınızda beklettikten sonra yıkayabilirsiniz. Tırnaklarınız güçlenene kadar tarifi uygulamaya devam edebilirsiniz. Malzemelerin oranlarını arttırarak daha fazla elde edebilir ve cam kavanozda saklayabilirsiniz. Jojoba Yağı İle Tırnak Güçlendirme 3 damla limon yağı 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı jojoba yağı Bütün malzemeleri cam bir kasede karıştırın. Ellerinizde herhangi bir kimyasal olmasın.

Ellerinize ve ayak tırnaklarınıza çok iyi gelecek olan bu tarifi tırnak diplerinize ve tırnaklarınıza yedirdiğiniz de güçlü tırnaklara sahip olacaksınız. Haftada 2 kez bu bakımı yapabilirsiniz. Cila İle Tırnak Güçlendirme 10 damla limon Tırnak cilası Tırnak cilası şişesinin yarısını boşaltın ve şişenin içine 10 damla limon suyu ekleyip. Tırnaklarınıza bu şekilde cila uyguladığınızda tırnaklarınız daha bakımlı ve parlak görünecektir.

Tırnakların kat kat ayrılmaması ve kırılmaması için mucizevi bir tarif. Tırnakların Sirke İle Güçlensin Yumurta sarısı ( 1 tane ) Sirke ( yarım tatlı kaşığı ) Ananas suyu ( 2 yemek kaşığı ) Hazırlanışı ve Uygulanışı: Bütün malzemeleri karıştırın ve bir kasede tırnaklarınızı 5 – 10 dakika bekletin. Daha sonra tırnaklarınızı ılık su ile durulayın. Bu karışım ile tırnaklarınız katlı ayrılmayacak ve güçlenecektir.

1 yorum:

  1. Güzellik ve Bakım Yazıları için en yeni adresiniz: dilber.com.tr

    YanıtlaSil